Ikonien selitykset

Henkilöiden ja paikkakuntien yhteydessä esiintyy useita erilaisia kuvakkeita, joiden merkitys on kerrottu alla. Osaa kuvakkeista voi myös klikata suoraan ja silloin aukeaa (aktiivisen sivun tiedoillla) esitäytetty sähköposti lisätietojen lähettämistä ja kommentointia varten.

Henkilö kaatui 1939-1945 Suomen itsenäisyyden puolesta. Klikkaamalla pääset ProPatria valokuvasivulle, josta löytyy hänen kohtalotovereitaan.
Henkilö kuuluu sivuston tekijän perheen suoriin esivanhempiin.
Henkilö kuuluu mahdollisesti sivuston tekijän perheen suoriin esivanhempiin, mutta tätä ei ole pystytty vahvistamaan.
Rekisterissä olevien tietojen mukaan henkilö on vielä elossa. Esitettävät tiedot on rajoitettu vain nimeen sekä omalla sivulla oleviin mahdollisiin vihkitietoihin ja jälkeläisluetteloon.
Rekisterissä olevien tietojen mukaan henkilö on mahdollisesti vielä elossa.
Henkilöstä on tehty jälkeläistaulu. Kaavioista löytyy graafinen versio ja Tarkkonen-kotisivustosta löytyy perinteinen taulutyyppinen jälkeläisselvitys.
Henkilöllä on mahdollisesti lisää lapsia, joita ei tekstissä mainita. Tällainen tilanne esiintyy silloin kun - henkilölle on mahdollisesti viime aikoina tullut perheenlisäystä. - henkilön jälkeläinen on lisätty rekisteriin puolisona. - henkilö on ollut useamman kerran naimisissa ja vain tietyn puolison kanssa saadut lapset on lisätty rekisteriin. - henkilö kuuluu ns. esivanhempain linjaa, josta on ehditty selvittämään vain suora linja ilman sisaruksia. Nämä tiedot täydentyvät myöhemmin. Näissä on usein lähteenä jonkun toisen tutkijan tekemä sukuselvitys. Tämä lähdeaineisto on aina mainittu viitteissä ja aineisto on itse kunkin hankittavissa.
Henkilön vanhemmista kaivataan tietoa. Jos sinulla on ko. vanhemmat tiedossa ja haluat ne ilmoittaa rekisteröitäväksi sekä julkaistavaksi, klikkaa tätä kuvaketta henkilösivulla.
Henkilön vanhempien selvitys on työn alla. Jos sinulla on ko. vanhemmat tiedossa ja haluat ne ilmoittaa rekisteröitäväksi sekä julkaistavaksi, klikkaa tätä kuvaketta henkilösivulla.
Henkilöön liittyy avoimia kysymyksiä. Elossa olevista henkilöistä ei kysymyksiä valitettavasti saa näyttää. Jos henkilön sukunimi tai etunimi on merkitty ?????, on nimitieto silloin toivottava.
Henkilöstä toivotaan valokuvaa. Jos sinulla on tiedossa joku, jolta henkilön kuva voisi löytyä, pyydän ottamaan välittömästi yhteyttä klikkaamalla tätä kuvaketta henkilösivulla.
Jokaiselta henkilösivulta löytyvä kuvake. Klikkaamalla kuvaketta voit lähettää kyseisen sivun henkilöstä lisätietoa, kommentteja tai kysymyksiä.
Henkilöstä löytyy valokuva.
Paikkakunnasta löytyy lisätietoa tekstinä ja/tai linkkinä sekä mahdollisesti kuva.
Henkilöstä löytyy lisätietoja näiden sivujen tekijän rekisteristä. Tietoja ei kuitenkaan esitetä Sukuselailussa, koska henkilö ja/tai hänen puolisonsa on edelleen elossa eikä kirjallista lupaa tietojen esittämiseksi ole saatu.
Henkilö on pyytänyt poistamaan omat ja perheensä tiedot rekistereistä.