Auta tunnistamaan oheisia valokuvia, niiden henkilöitä ja tapahtumia.

Lähetä mahdolliset tiedot tällä tai sivun alareunassa olevalla sähköpostilinkillä! Muista mainita mitä kuvaa tiedot koskevat.

------------------------------------------------------------------------------

Metsäpirtti, Muolaa, Pyhäjärvi (Vpl.), Sakkola ja Viipuri

Tunnistatko sukunimiä Hinkkanen tai Hyytiäinen?
Kuva 05: Oletettavasti Hinkkasia tai Hyytiäisiä? Onko kyseessä mahdollisesti Kaarina (Katri) Juhontytär Muli, vihittynä Hinkkanen (29.7.1874 - 20.5.1950)?
Kuva 06: Oletettavasti Hinkkasia tai Hyytiäisiä?
Kuva 08: Oletettavasti Hinkkasia tai Hyytiäisiä?
Kuva 09: Oletettavasti Hinkkasia tai Hyytiäisiä? Istumassa vasemmalta Matti Vatanen, Juho Hyytiäinen ja Juho Mansikkamäki. Seisomassa vasemmalla Toivo Henttonen. 2 oikeanpuoleista seisomassa tunnistamatta. (Löytyy TMG)
Kuva 10: Oletettavasti Hinkkasia tai Hyytiäisiä?
Kuva 12: Oletettavasti Hinkkasia tai Hyytiäisiä?
Kuva 13: Oletettavasti Hinkkasia tai Hyytiäisiä? Vasemmalla istumassa Juho ja Aino Hinkkanen. Oikealta seisomassa Juho Patrakka, Juho Hyytiäinen ja Juho Mansikkamäki. Keitä muut ovat? (Löytyy TMG)
Kuva 15: Oletettavasti Hinkkasia tai Hyytiäisiä. Kuvassa keskellä Juho ja Aino Hinkkanen. Vasemmalla Ainon serkku miehensä ja lastensa kanssa. Mikä on serkun nimi ja keitä muut ovat?
Kuva 16: Oletettavasti Hinkkasia tai Hyytiäisiä.
Kuva 18: Vasemmalla keskirivissä Aarre Hinkkanen. Kuva on oletettavasti Viipurin kouluajoilta, mutta onko todella näin?
Kuva 19: Oletettavasti Hinkkasia. Vasemmalla istumassa Juho Hinkkanen. Keitä ovat muut?
Kuva 20: Oletettavasti Hinkkasia tai Hyytiäisiä?
Kuva 21: Oletettavasti Hinkkasia tai Hyytiäisiä?
Kuva 22: Oletettavasti Hinkkasia tai Hyytiäisiä?
Kuva 23: Oletettavasti Hinkkasia tai Hyytiäisiä?
Kuva 24: Oletettavasti Hinkkasia tai Hyytiäisiä? (Takana tuoreampi teksti "Mummon täti" eli Aino Hinkkasen o.s. Hyytiäisen täti??)
Kuva 26: Kuvassa eturivissä vasemmalla istumassa Juho ja Aino Hinkkanen. Kuva luultavasti Viipurin ajoilta 1930-luvulta. Mikä ryhmä on kyseessä?
Kuva 54. Takana istuvista miehistä keskellä Toivo Uosukainen. Konekiväärin takana mahdollisesti korpraali Erkki Seppänen. Muut tunnistamatta. (Löytyy TMG)

------------------------------------------------------------------------------

Jaakkima ja Kurkijoki

Tunnistatko sukunimiä Ahokas, Kiiski, Kirves, Lätti, Natri, Silventoinen, Tarkkonen tai Tiainen ?
Kuva 27. Kuvassa Beata Kiiski o.s. Kirves (1871-1957). Kuva oletettavasti Kurkijoelta tai Jaakkimasta. Kuka on toinen nainen vaaleassa leningissä? Ja minkä talon edustalla kuva on otettu? (Kuvan lähetti Salme Nojonen)
Kuva 28. Kuka on kuvassa vasemmalla istuva mies?. Muut kuvassa ovat kolme Kiiskin veljestä: Johannes istumassa kukat sylissään, hänen takanaan Jaakko ja seisomassa vasemmalla Olli. (Kuva löytyy TMG, katso Jaakko Kiiski) (Kuvan lähetti Salme Nojonen)
Kuva 30. Onko kuvassa Natreja? Kuva oletettavasti Kurkijoelta tai Jaakkimasta. (Kuvan lähetti Salme Nojonen)
Kuva 31. Oikealla Johannes Kiiski. Kuka on toinen mies, onko mahdollisesti "toisiin Jaakko"? (Kuvan lähetti Salme Nojonen / Aili Finni)
Kuva 32. Johannes Kiiski keskellä. Keitä ovat kuvan muut miehet? (Kuvan lähetti Salme Nojonen / Aili Finni)
Kuva 33. Kuvassa oikealla Johannes Kiiski. Kuka on toinen mies? Kuvan kohdalla albumissa luki "serkukset". (Kuvan lähetti Salme Nojonen / Aili Finni)
Kuva 34. Johannes Kiiski keskellä. Keitä ovat muut miehet? Kuva luultavasti Jaakkimasta/Kurkijoelta 1922-1923. (Kuvan lähetti Salme Nojonen / Aili Finni)
Kuva 35. Kuvassa vasemmalla Johannes Kiiski. Kuka on toinen mies? Kuvaan kirjoitettu päiväys 20.2.1928. Kuvassa valokuvaamon leima "J. Ikonen, Värtsilä". (Kuvan lähetti Salme Nojonen / Aili Finni)
Kuva 36. Oletettavasti Jaakkiman miehiä Valamossa 1923. Edessä keskellä istumassa Johannes Kiiski, vasemmalla istuu Olli Kiiski ja vasemmalla seisomassa Jaakko Kiiski. Keitä ovat kuvan muut miehet? Kuvan takana teksti "Walamossa 20.3.1923". (Kuva löytyy TMG, kts. Johannes Kiiski) (Kuvan lähetti Salme Nojonen/Aili Finni)
Kuva 37. Vesemmalla Johannes Kiiski. Kuka on silmälasipäinen mies? (Kuvan lähetti Salme Nojonen / Aili Finni)
Kuva 38. Keitä ovat nämä Kurkijoen miehet? (Kuvan lähetti Salme Nojonen / Aili Finni)
Kuva 39. Maria Ahokkaan o.s. Nukarisen syntymäpäivät Jaakkimassa 1920-luvun lopulla. Kaikkia henkilöitä ei ole tunnistettu. Katso numeroiden selitykset. . Sukuselailusta löytyy myös kuva linkkeineen (ilman numeroita).
Kuva 40. Matti Huolman kaatui 7.7.1944. Kuva muistotilaisuudesta. Kaikkia henkilöitä ei ole tunnistettu. Katso numeroiden selitykset. . Sukuselailusta löytyy myös kuva linkkeineen (ilman numeroita).
Kuva 41. Mahdollisesti Juho Sihvonen ja Maria Sihvonen o.s. Uimonen. Lähetti Seppo Ahokas
Kuva 42. Jaakkiman Nivan vanhan koulun kuistilla 1925. Kuvassa ainakin Olga Simpanen. Lähetti Seppo Ahokas
Kuva 43; Jaakkiman suojeluskunnan Rukolan osaston poikia. Keskirivissä vasemmalla Uuno Sihvonen. Kuva Seppo Ahokas (Löytyy TMG)
Kuva 44; Oikealla istumassa Edvard Tarkkonen. Keitä ovat muut? Kuva Sakari Tarkkonen (Löytyy TMG)
Kuva 45: Edvard Tarkkosen ystäviä Jaakkimasta tai Sortavalasta. Kuka on kuvassa? Kuva: Sakari Tarkkonen
Kuva 46: Edvard Tarkkonen (vasemmalla) ystävänsä kanssa. Kuka on tuo ystävä? Kuva: Sakari Tarkkonen (Löytyy TMG)
Kuva 47. Matti Mörskyn hautajaiset 1942. Keskellä olevasta tytöstä oikealle äiti Anni Mörsky sekä Matin sisarukset. Keitä ovat vasemmalla olevat henkilöt? (Kuvan lähetti Paavo Mörsky) Löytyy TMG
Kuva 48. Keitä ovat nämä oletettavasti Jaakkimasta olevat miehet? (Kuvan lähetti Virpi Bouchard email 7.1.2017)
Kuva 48. Mahdollisesti Juho ja Maria Ahokas; Kuvan toimitti Seppo Ahokas
Kuva 48. Mahdollisesti Juho ja Maria Ahokas; Kuvan toimitti Seppo Ahokas
Kuva 50: Kuka on kuvan hääpari? Joku yhteys Jaakkiman Metsämiklin Ahokkaisiin on. Kuvan lähetti Seppo Ahokas 8-2017
Kuva 51: Kuka on kuvan hääpari ja keitä ovat muut häävieraat? Joku yhteys Jaakkiman Metsämiklin Ahokkaisiin on. Kuvan lähetti Seppo Ahokas 8-2017
Kuva 52: Keitä kuvassa on? Joku yhteys Jaakkiman Metsämiklin Ahokkaisiin on. Kuvan lähetti Seppo Ahokas 8-2017
Kuva 53. Pyhäkoulunopettajien kurssi Jaakkimassa 1920-luvulla. Kaikkia henkilöitä ei ole tunnistettu. Katso numeroiden selitykset. . Sukuselailusta löytyy myös kuva linkkeineen (ilman numeroita).
Kuva 55. Oinaanvaaran koulukuva n. 1934. Kaikkia henkilöitä ei ole tunnistettu. Katso numeroiden selitykset. Sukuselailusta löytyy myös kuva linkkeineen (ilman numeroita).

------------------------------------------------------------------------------

Kuusamo

Tunnistatko sukunimiä Meskus, Niemelä, Oikarainen, Tolsa tai Uosukainen ?
Kuva 01: Kuvatekstin mukaan kuvassa Kuusamolaiset sisarukset (o.s. Oikarainen) Sofia Niemelä ja Iida Tolsa. Kumpi on kumpi? (Löytyy TMG)
Kuva 01a: Kuvatekstin mukaan kuvassa Kuusamolainen (o.s. Oikarainen) Sofia Niemelä tai Iida Tolsa? Osasuurennos kuvasta 01.
Kuva 01b: Kuvatekstin mukaan kuvassa Kuusamolainen (o.s. Oikarainen) Sofia Niemelä tai Iida Tolsa? Osasuurennos kuvasta 01.
Kuva 02: Oletettavasti Oikaraisia Kuusamosta.